Μενού
kasidiaris
Κασιδιάρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Εμφύλιος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο κόμμα των «Σπαρτιατών», το οποίο έλαβε τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο καταδικασμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αθηναίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδικότερα, μία παρέμβαση στη Βουλή του βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έφερε αναταραχή στις τάξεις του κόμματος και την αντίδραση του προέδρου, Βασίλη Στίγκα, ο οποίος «άδειασε» τον βουλευτή, λέγοντας πως λειτουργεί αυτοβούλως και πως θα πάρει μέτρα.

Εννέα βουλευτές στηρίζουν Κασιδιάρη

Ωστόσο, η στάση του προέδρου του κόμματος προκάλεσαν την αντίδραση εννέα βουλευτών, οι οποίοι σε δήλωσή τους καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα».

Πρόκειται για τους βουλευτές: Ιωάννη Δημητροκάλη, γραμματέα της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Ιωάννη Κόντη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γεώργιο Μανούσο, Διονύση Βαλτογιάννη, Αθανάσιο Χαλκιά, Πέτρο Δημητριάδη, Χαράλαμπο Κατσιμπαρδά, Αλέξανδρο Ζερβέα και Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουν «πλήρη ελευθερία γνώμης έκφρασης και επιλογής γι’ αυτό άλλωστε εκλέγονται στο όνομα του ελληνικού λαού» και καταδικάζουν τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα», παρέχοντας έτσι στήριξη στον Ηλία Κασιδιάρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA