Προ ολίγου έκλεισε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο θέατρο «Παλλάς» για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη», με αθρόα παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.
Δεν θα μπορούσαν βέβαια να...λείπουν και οι απουσίες, καθώς με τις αναφορές στο βιβλίο του, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εξαπολύσει «βέλη» κατά πολλών πρώην συνεργατών του.
Ηχηρή απουσία θεωρείται αυτή του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο Στέφανος Κασσελάκης, επίσης «στόχος» στα γραπτά του Τσίπρα, δεν εμφανίζεται σε ρεπορτάζ ως παρών.
Τις αποστάσεις τους πήραν επίσης ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα, ενώ κανείς από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν παρευρέθη.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.