Φαίνεται πως οι μέρες που διατηρούσαν άριστη σχέση, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και Στέφανος Κασσελάκης - Αλέξης Τσίπρας είναι κοντά στο να έρθουν ακόμα και σε δημόσια αντιπαράθεση, στο ενδεχόμενο που ο δεύτερος επιστρέψει στην πολιτική με νέο κόμμα, όπως ακούγεται.
Αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής (11/7), αποδομώντας πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα, από εκεί που τον αποθέωνε.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο επιστροφής, στην κεντρική πολιτική σκηνή με τη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του
«Κινήματος Δημοκρατίας», απάντησε αφενός ότι «με παλιά υλικά δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή», αφετέρου δήλωσε «δεν φοβάμαι»!
«Η επιστροφή του προκατόχου μου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι θετική γιατί είναι σωστό να κρίνεσαι και όχι να κρύβεσαι. Δεν θεωρώ, όμως, ότι με παλιά υλικά μπορείς να φέρεις αλλαγή» είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.
Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή με τη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ρωτήθηκε την Παρασκευή ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκη, με τον ίδιο να απαντά αφενός ότι «με παλιά υλικά δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή» και αφετέρου να δηλώνει ότι «δεν φοβάμαι» από την παρουσία ενός νέου κόμματος.
«Η επιστροφή του προκατόχου μου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι θετική γιατί είναι σωστό να κρίνεσαι και όχι να κρύβεσαι. Δεν θεωρώ, όμως, ότι με παλιά υλικά μπορείς να φέρεις αλλαγή» είπε αρχικά στον ΣΚΑΙ ο κ. Κασσελάκης.
«Δεν φοβάμαι αν θα επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, θεωρώ ότι η καλύτερη ημέρα του θα είναι η πρώτη του μέρα, ξέρω πολύ καλά το επιτελείο του και τις δυνατότητές του, δεν φοβάμαι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης.
Ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις από το Κίνημα Δημοκρατίας με πιο ηχηρή αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «αυτές οι ηχηρές αντιδράσεις είναι μέρος της ΣΥΡΙΖίλας που πρέπει να ξεριζωθεί. Ακόμα και δίκιο αν έχει κάποιος - που δεν πιστεύω ότι έχει - δεν το λες έτσι. Έχω συγκρουστεί με τον Τσίπρα, με υπουργούς του, με τον Μητσοτάκη, πιστεύετε ότι δεν θα συγκρουστώ με μια φράξια στο κόμμα;».
Όσον αφορά, τέλος, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας είπε ότι «ήταν να συνεργαστούμε για τα κατηγορητήρια για τα Τέμπη, δεν δούλεψε όμως. Ήταν περιστασιακή η συνεργασία αυτή, όταν έγιναν τα κατηγορητήρια δεν υπήρξε καμίας συνεισφορά από μέρους της. Μην παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως δεν είναι. Θα προχωρήσουμε αυτόνομα, νομίζω θα μπούμε στη Βουλή με καλό ποσοστό».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.