Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ομιλία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τα «βέλη» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από νέα ανάρτηση στο Facebook όπου σχολίασε τα όσα έγραψε ο Πρωθυπουργός στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του, αλλά και το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο, τον αποκάλεσε «τραμπούκο». 

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο Facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. 

Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον "καταλληλότερο όλων", όπως έχει δηλώσει;

Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.