Νέα απάντηση δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή δημοσιεύματα και την κριτική που δέχεται εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα τόνισε μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε».
Σε νέα ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα, δηλώνω ξεκάθαρα:
-Να "εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%" δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία. Με δύο διασπάσεις και "λευκή απεργία", ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές.
-Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου. Όλη μου η προσπάθεια είναι να είμαι υποψήφιος (όπως κάθε πολίτης που έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι) για να επιστρέψει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Αφού πιστεύουν ότι θα χάσω, ας μου επιτρέψουν να χάσω.
-Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν "θα τα βρω" είναι αστειότητες, όταν μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο με τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα για το μαύρο χρήμα στην πολιτική. Βλέπουν ότι η κοινωνία τούς καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.