Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τις θέσεις του για τη μάχη των ευρωεκλογών και την «επόμενη μέρα» στην Κεντροαριστερά μετά τις κάλπες της 9ης Ιουνίου ανέλυσε με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πριν από τρεις μήνες μας είχαν πεθαμένους και τώρα έχουμε ανακάμψει», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε μετά την τριπλή διάσπαση «το κόμμα έχει ανασυνταχθεί».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε επίσης ότι ήρθε για να μείνει στην πατρίδα του και στο κόμμα του και ότι θα διεκδικήσει την ανατροπή στο εκλογικό αποτέλεσμα.

«Έχω έρθει για να μείνω στην πατρίδα μου, στο κόμμα μας. Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών είναι μία συνέχεια για μένα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις ξεκινήσαμε. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», αναφέρει στο άρθρο του.

Κασσελάκης: «Δεν κονταίνει η αλαζονεία της ΝΔ»

Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους πολίτες «να δώσουν ξεκάθαρη εντολή για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ισχυρή αντιπολίτευση». «Δεν κονταίνει η αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας αν δεν ψηλώσει η προοδευτική αντιπρόταση», τονίζει με νόημα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει επίσης ότι μετά τις ευρωεκλογές θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την οργάνωση καταστατικού συνεδρίου του κόμματος.

Για τα σενάρια συνεργασίας στον χώρο της Κεντροαριστεράς σχολίασε: «Δεν θα μπω σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με αρχηγούς άλλων κομμάτων».

«Το δημοκρατικό μέτωπο δεν φτιάχνεται από πάνω, από την κοινωνία την ίδια, μπορεί να φτιαχτεί. Η κοινωνία θα μιλήσει, η κοινωνία θα ενώσει», ανέφερε.

«Τώρα ξέρετε τι θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015», έγραψε επίσης, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA