Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο ΕΣΥ με αφορμή μία φωτογραφία από εφημερία στο νοσοκομείο «Γεννηματά» που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση του, δηλώνει ότι αυτή η εικόνα «πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά».
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής - των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δίκη μας- είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας.
Όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ.»
Αναλυτικά η ανάρτηση με την επίμαχη φωτογραφία:
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.