Μενού
stefanos-kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στρέφεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο X, σημειώνοντας ότι η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης είναι αντισυνταγματική.

Ο κ. Κασσελάκης συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία με τον Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας σκωπτικά: «Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα».

«Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με οκτώ έγκριτους συνταγματολόγους, που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση», σημειώνει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και συνεχίζει:

«Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για "επενδύσεις" του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο. Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA