«Η δική μου, άλλη μια φωνή πλάι στις φωνές του κόσμου για δικαίωση», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε το post του με την αφίσα που είχε αναρτήσει την περασμένη Πέμπτη, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και έγινε viral στο Twitter.
H εικαστική δημιουργία αποτελείται από τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του Κώστα Καραμανλή, ενώ συνοδεύεται από το μήνυμα «η συγκάλυψη έχει πρόσωπο».
Στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη τονίζουν ότι οι χρήστες του μέσου μετέτρεψαν την αφίσα σε κίνημα κατά της συγκάλυψης, καθώς το hashtag #Τέμπη_δικαίωση μετρά πλέον πάνω από 22.000 αναρτήσεις.
Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τα Τέμπη
- Φωτιά στην Κρήτη: Μαίνεται το μέτωπο στο Ρέθυμνο - Μάχη των Πυροσβεστών να ελέγξουν τις πυρκαγιές
- «Φοράει smart γυαλιά; Μπορεί να τραβάει βίντεο»: Το «Χ» ξέσπασε για την εμφάνιση Γεωργιάδη στη Λήμνο
- Τα μαχαίρια στης Καρυστιανού, το πρόσωπο που λύνει και δένει στο κόμμα και η Πενταμερής για το Κυπριακό
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.