Μενού
stefanos-kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Είμαστε η μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει το στίγμα της σύγχρονης Αριστεράς», τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν τη σημερινή του ομιλία στον πεζόδρομο της Μουσούρων στα Χανιά.

«Οι ευρωεκλογές δεν είναι ένα σόου όπου επιλέγουμε σελέμπριτις και ηθοποιούς. Το δικό μας ψηφοδέλτιο καταρτίζεται από τα μέλη του κόμματος», είπε στο ZARPA RADIO των Χανίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω μέσα από μια καινοτόμο διαδικασία να δώσω τη δύναμη στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που αφορά όλον τον προοδευτικό κόσμο, να επιλέξουν οι ίδιοι ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Δεν φοβόμαστε την άμεση δημοκρατία», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Κασσελάκης: «Να φύγει το άλλοθι του 41%»

Για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να φύγει το άλλοθι του 41%. Βλέπουμε μια τεράστια συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών και μια συγκάλυψη του ίδιου του υπουργού Μεταφορών, ο οποίος είχε στα χέρια του ένα σωρό προειδοποιήσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε «τεράστιες» ενδείξεις για «κακουργήματα», «αν πάει στη δικαιοσύνη ο συγκεκριμένος υπουργός».

«Το να παραιτείσαι από υπουργός και να παραμένεις βουλευτής, δεν είναι πολιτική ευθύνη. Και ειδικά όταν έχει πέσει μονταζιέρα το βράδυ του δυστυχήματος, όταν ένα φιλοκυβερνητικό μέσο παίρνει τα ηχητικά πριν από την ελληνική αστυνομία», υπογράμμισε.

«Δεν είναι εργαλειοποίηση να ζητάς δικαιοσύνη για αυτές τις οικογένειες. Είναι θέμα δημοκρατίας. Αυτό που ζητάμε είναι να στείλουν τον Κώστα Αχ. Καραμανλή στη δικαιοσύνη η οποία και θα αποφανθεί. Αν δεν φοβούνται τίποτα, γιατί τον αμνηστεύουν;», αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA