Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι μία κυρία που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και παρουσιάστηκε ως συγγενής του, είναι μία γυναίκα την οποία δεν έχει δει ποτέ του. Η συγκεκριμένη μάλιστα δήλωσε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν Νέα Δημοκρατία».

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με "κρατάει" κανένας.»

Η επίμαχη δήλωση

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, μία κυρία που δήλωσε συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.