Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Γρίφος» αποδεικνύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, το ερώτημα αν τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ή όχι.

Στην εκπομπή LiveNews του Mega, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή είπε ότι έθεσε το παραπάνω ερώτημα σε τέσσερις από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, για τα αν δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Νίκος Φίλης.

Η δημοσιογράφος είπε ότι όσοι ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη εκείνη την περίοδο.

«Εξαιρετική σχέση»

Επιπλέον, στην εκπομπή επισημάνθηκε το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2023 ο νυν υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα, ανέφερε ότι είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, που επικαλείται η δημοσιογράφος

Επιπρόσθετα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη προσέγγισε τη ΝΔ, πριν τις εκλογές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.