Μενού
Λουκέτο σε γήπεδο
Λουκέτο σε γήπεδο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αύριο, Δευτέρα (11/12) θα ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, τα μέτρα της κυβέρνησης για την εξάλειψη της οπαδικής βίας, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στου Ρέντη όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός.

Πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο πως το πιθανότερο κυβερνητικό μέτρο θα είναι οι αγώνες να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να περιορίσουν τη γηπεδική βία.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι σαφές το χρονικό πλαίσιο ή εάν θα αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Το πιθανότερο θα είναι για απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών στα ομαδικά αθλήματα μέχρι νεωτέρας.

Το mail της UEFA για την οπαδική βία

Άξιο αναφοράς είναι ότι σήμερα, Κυριακή, ο Γιάννης Αλαφούζος, ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, έφερε στο φως της δημοσιότητας μία επιστολή της UEFA, που έστειλε η ομοσπονδία σε τρεις αντιπάλους ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω email, το οποίο προέκυψε μ' ένα screenshot από το κινητό του, φαίνεται ως αποστολέας η UEFA, και ως παραλήπτες τρεις ομάδες ξένες που θα αγωνιστούν την Πέμπτη στην χώρα μας, δηλαδή η Μακάμπι Χάιφα, η Μπάτσκα Τούπολα και η Ελσίνκι.

Σ' αυτό την επιστολή γίνεται λόγος πως οι ομάδες μπορεί να παίξουν χωρίς την παρουσία οπαδών στα γήπεδα, ένα από τα μέτρα που έχει θέσει στο «τραπέζι» η κυβέρνηση για τη γηπεδική βία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA