Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ίδια είναι αυτή που θα σπάσει «το απόστημα του παρακράτους διαφθοράς» που «διευθύνει η κυβέρνηση».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σημειώνει με ευθεία αναφορά στον πρωθυπουργό:
«Κύριε Μητσοτάκη, αυτοί σας μείνανε: οι Βορίδηδες, οι Φλωρίδηδες, οι Γεωργιάδηδες, οι Σεβαστίδηδες και με αυτούς προσπαθείτε να πλήξετε τους καθαρούς ανθρώπους, που δίνουν μάχη απέναντι στο Παρακράτος Διαφθοράς της Εγκληματικής Οργάνωσης που διευθύνετε, την ώρα που έρχονται βροχή οι δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία».
Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει: «Το απόστημα θα σπάσει! Ό,τι και να κάνετε! Είναι πολλά τα χρόνια παρακράτους, παραδικαστικής λειτουργίας και διαφθοράς και μεγάλη η διάβρωση που έχετε πετύχει, αλλά θα σπάσει.
Θα το σπάω εγώ, σας το υπόσχομαι! Δεν θα αφήσουμε άλλο να παίζετε τις ζωές και τις τύχες των ανθρώπων στα στημένα σας παιχνίδια, στις στημένες δίκες, στις στημένες ψηφοφορίες, στις στημένες επικοινωνιακές εκστρατείες».
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.