Μενού
mitsotakis velopoulos
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Ολομέλεια της Βουλής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια με θέμα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιρειών. Μάλιστα, οι αναφορές του Κυριάκου Βελόπουλου πυροδότησαν έκρηξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι δεν έχουμε επενδύσεις στην Ελλάδα «γιατί δεν έχουμε δικαιοσύνη και δημόσια διοίκηση».

Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ «στο μυαλό των ξένων η κατάσταση στην Ελλάδα είναι απελπιστική».

Οι παραπάνω τοποθετήσει του Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού ο οποίος του ζήτησε να προσκομίσει το σχετικό απόσπασμα.

Γιατί αποχώρησε ο Μητσοτάκης

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διερωτήθηκε «πόσα χρόνια χρειάζεται να κυβερνήσει η ΝΔ, για να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που λέει από το 2019».

Επιπλέον, τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει πάρει τον εθνικό και οικονομικό κατήφορο και ο πανικός» της φαίνεται.

«Να πηγαίνει πολίτης στην εφορία και να τον εκβιάζει εφοριακός που ήταν δικό σας στέλεχος; Γιατί τον βραβεύσατε τον εφοριακό που εκβιάζει;», σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να του απαντήσει: «Σε δυο λεπτά έχετε πει απίστευτα ψέματα» και αποχώρησε προσωρινά από την αίθουσα της Ολομέλειας σε ένδειξη αποδοκιμασίας.

«Μίλησε ο καθ΄ έξιν ψεύτης», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, τη στιγμή που σηκώθηκε από το έδρανο ο πρωθυπουργός και κατευθυνόταν προς την έξοδο.

Δείτε το βίντεο στο 18:40

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA