Μενού
Ο Κυριάκος Βελόπουλος
Ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ολομέλεια | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Την άρση ασυλίας του προέδρου της «Ελληνικής Βουλής» Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής, στο φόντο του άγριου περισταιτκού που σημειώθηκε μεταξύ του Κωνσταντίνου Φλώρου και του Βασίλη Γραμμένου.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε με 258 ψήφους «ΥΠΕΡ», 8 «ΟΧΙ» και 3 «ΠΑΡΩΝ» να άρει την ασυλία του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεσή του αφορά σε συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο, που σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης, αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του κατά πλειοψηφία με όλα τα κόμματα να τάσσονται υπέρ πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών», ενώ το ίδιο είχε ζητήσει και ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA