Μενού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εντός της Ολομέλειας όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο υπερψηφίστηκε.

Ο πρωθυπουργός χειροκρότησε μαζί με τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ που παρέμεναν στην αίθουσα και βγαίνοντας από την αίθουσα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τόνισε: «Στόχος επετεύχθη. Πάμε Παρακάτω», ενώ όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά σημείωσε: «Αφού είπαμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του».

Λίγο αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο twitter σχετικά με σημασία της υπερψήφισης του κυβερνητικού νομοσχεδίου.

«Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες», έγραψε ο πρωθυπουργός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA