Μενού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι
Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Αθήνα | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Περιοδεία στη Δυτική Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο στον ίδιο όσο και στο κόμμα του στις πρόσφατες εκλογές, ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ανοιχτός σε διάλογο με τους αγρότες, επισημαίνοντας μάλιστα πως «θα το ξαναπώ  ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του».

«Και να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο ήταν διαδηλώνει πιο έντονα και στους φίλους μου τους αγρότες οι οποίοι είδα σήμερα στο δρόμο του λέω ότι εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία τους αγρότες που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που ναι έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη που πολέμησαν με τις παράνομες ελληνοποιήσεις που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ, προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε μία τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε διάλογο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι | Eurokinissi

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χαϊδάρι | Eurokinissi

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για τις εκλογές

«Σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα που εκφράζει  τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε πολίτες.

«Έχω πει πολλές φορές ως βουλευτής, ως υπουργός, ως πρωθυπουργός και σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι, που ενδεχομένως πριν κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους θέλω να μνημονεύω πάντα, γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές και το οφείλουμε σε πολλούς νέους φίλους οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική παράταξη» συμπλήρωσε, παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA