Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει συνηθίσει να φεύγει για τις διακοπές των Χριστουγέννων για λίγες μέρες παύσης από τις κυβερνητικές υποχρεώσεις.
Ωστόσο, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν για ταξίδι στην Πίνδο, σύμφωνα με το Mega, θα περάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι το επίσημο πρόγραμμα του αρχίζει τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, αλλά επέλεξε να μην φύγει με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.