Μενού
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (14/04) η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, ενέργειες σαν την επίθεση του Ιράν θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή μετά τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ και έγινε ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας.

Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.

Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό, συμμετείχε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από την Ηνωμένες Πολιτείες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA