«Είναι δικαίωμα της να κάνει κόμμα. Θέλει να κεφαλοποιήσει τη δημοφιλία που ενδεχομένως έχει» σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Μαρίας Καρυστιανού και το υπό δημιουργία κόμμα της.
Καλεσμένη στο Action 24 η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, φάνηκε αφενός σίγουρη για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή, αφετέρου σημείωσε πως το κόμμα Καρυστιανού δεν θα επηρεάσει τη δική της δεξαμενή ψηφοφόρων.
«Είναι δικαίωμα της να κάνει κόμμα. Δεν με ανησυχεί προσωπικά καθόλου. Έχουμε καταλάβει πως θέλει να κεφαλοποιήσει τη δημοφιλία που ενδεχομένως έχει. Αυτό που περιμένω να δω είναι το μαλλιοτράβηγμα που θα γίνει με Κωνσταντοπούλου, με Βελόπουλο, με Τσίπρα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για συμπληρώσει σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις και τα πρόσωπα του κόμματος πως: «Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνει η κυβέρνηση. Οι θέσεις μας είναι ξακάθαρες σε όλα τα θέματα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από εμάς που έχει εκφραστεί».
Τέλος, όταν επισημάνθηκε από τους οικοδεσπότες της εκπομπής, πως η Φωνή Λογικής μπαίνει οριακά στη Βουλή βάσει δημοσκοπήσεων, η κα Λατινοπούλου αντέδρασε λέγοντας: «Όχι και οριακά με το 6-7-8%. Δεν τίθεται ζήτημα αν θα μπούμε στη Βουλή. Προφανώς θα μπούμε στη Βουλή».
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά: Ποιο είναι το φαγητό που γίνεται είδος πολυτελείας
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Τι είναι η ανηδονία από την οποία δήλωσε ότι πάσχει ο Γιώργος Χρυσοστόμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.