Μενού
makis-boridis-boyli
Ο Μάκης Βορίδης μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για την κακοκαιρία Elias, που προκάλεσε τεράστια προβλήματα στον Βόλο με πλημμυρικά φαινόμενα, μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως «εντυπωσιακά άτυχη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε πως «είναι εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος , υπό την έννοια ότι πάλι είχαμε πολύ εκτεταμένο καιρικό φαινόμενο. Οι πρώτες μετρήσεις, παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή, κάνουν λόγο για νερό μεγαλύτερο από τον Ιανό και μικρότερο από τον Daniel. Ήταν απόλυτα εστιασμένο στον Βόλο».

Συνεχίζοντας, ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε σχετικά με την κατάσταση στον Βόλο ότι «το δεύτερο το οποίο επιβαρύνει την κατάσταση, κακά τα ψέματα, είναι ότι έχει πληγεί πολύ προσφάτως, δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως».

Πρόσθεσε, ακόμη, πως ο «υπουργός Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται εκεί, οι άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν να επαναφέρουν την κατάσταση στην κανονικότητα βρίσκονται εκεί, γίνονται κάποιες διασώσεις και ευτυχώς δεν υπήρχαν διακινδυνεύσεις ζωής. Πρόσθετες ζημιές θα δούμε ποιες είναι και το τι θα κάνουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.