«Δεν είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός», απάντησε σήμερα (13/2) σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει προ ημερών, στη συνέντευξή του στον Alpha: «Κάποια στιγμή πάντα γίνονται κυβερνητικές αλλαγές. Άμα με ρωτάτε αν είναι στις άμεσες προθέσεις μου, αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες».
- Το μακελειό της Ανάστασης: Το «συμβόλαιο θανάτου» που μετέτρεψε μια αθώα σε «πατροκτόνο»
- «Ήταν πλήγμα για εμένα, βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά»: Πώς επιχειρήσεις ζητούν παράνομα πίσω το δώρο Πάσχα
- Χανιά: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο, αντί για τον Ιούδα - Αποκαΐδια το κτίριο
- Πέτερ Μάγιαρ: Ο άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.