Στόχος «είναι η 24ωρη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να καθιερωθεί κάθε Σάββατο από τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ήδη η δοκιμαστική λειτουργία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναφέρει: «Για πρώτη φορά όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έμειναν ανοιχτά όλο το βράδυ. Λειτούργησαν 70 λεωφορεία με 490 δρομολόγια, ενώ προστέθηκαν 26 δρομολόγια στο Μετρό και 30 στο Τραμ.
Ο αριθμός των επιβατών ξεπέρασε τις 50.000. Η δοκιμή έγινε με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ώστε να δούμε στην πράξη τι χρειάζεται βελτίωση. Τα αποτελέσματα θα αξιολογοηθούν εκτενώς και στόχος είναι από τον Σεπτέμβριο η 24ωρη λειτουργία κάθε Σάββατο να γίνει ο νέος κανόνας».
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.