Βόλτα με το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο είχε την ευκαιρία να κάνει ένας νεαρός μαθητής στο Καπανδρίτι.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον οικισμό, ένα από τα δεκάδες παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία προσέγγισε τον πρωθυπουργό και με θάρρος του ζήτησε να πάει μία βόλτα στο τζιπ που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.
Ο νεαρός εντυπωσίασε τον πρωθυπουργό με τις γνώσεις του για το είδος του οχήματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε να «συνταξιδεύσουν» έως το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, που ήταν ο επόμενος σταθμός του.
Φίλοι του αγοριού ενθουσιάστηκαν και ακολούθησαν την πρωθυπουργική πομπή, τρέχοντας και γελώντας έως το Κέντρο Υγείας, όπου ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφίες και selfies.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.