Μενού
keletsis
Ο Σταύρος Κελέτσης. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η αποτελεσματικότητα και όχι η απουσία του από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ήταν, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο λόγος για την απομάκρυνση του Σταύρου Κελέτση από το κυβερνητικό σχήμα.

Με την παραπάνω αιχμηρή ατάκα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη απέκρουσαν τους ισχυρισμούς του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, που μετά τον ανασχηματισμό βρέθηκε στο «στρατόπεδο» των «χαμένων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Κελέτσης συνέδεσε την απομάκρυνσή του με τη στάση του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Να σημειωθεί ότι πηγές του Μαξίμου τονίζουν ότι το επιχείρημα του Σταύρου Κελέτση καταρρίπτεται ως αβάσιμο, εμπράκτως από την τοποθέτηση σε θέση υφυπουργών άλλων βουλευτών της ΝΔ που καταψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο, όπως οι Κώστας Καραγκούνης, Κώστας Γκιουλέκας και Στέφανος Γκίκας.

Η ανάρτηση του Κελέτση

«Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ», είχε γράψει νωρίτερα ο Σταύρος Κελέτσης.

«Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA