Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πενθήμερη συζήτηση για τον «Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024», αλλά προτού ξεκινήσει την ομιλία του, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι τον πονάει η μέση του, ενώ έκανε μια αναφορά και στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Θα αναζητήσω συμβουλές από τον κύριο Κουτσούμπα τι συμβαίνει όταν πρέπει να μιλήσεις με πόνο στη μέση, οπότε θα δείξετε λίγη κατανόηση», είπε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτού περάσει στα του προϋπολογισμού.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.