Για μία απόφαση που γεννά προβληματισμούς στη νομική κοινότητα και στην κοινωνία, έκανε λόγο η Μιλένα Αποστολάκη σε δήλωσή της για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Η τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «ΤοΣυμβούλιο Πλημ/κων Λαμίας με βούλευμα του αποφάσισε την υφ´ όρων απόλυση του καταδικασμένου για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ν.Μιχαλολιάκου.
Η απόφαση ελήφθη παρά την μη πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων καθώς ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό Ν.Μιχαλολιάκος δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας και παρά την αντίθετη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Είναι για τους λόγους αυτούς μια απόφαση που γεννά εύλογους προβληματισμούς εντός της νομικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.