Μενού
Milena Apostolaki
H Μιλένα Αποστολάκη στη Βουλή | Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Η τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, με αφορμή το δημοσίευμα περί «μυστικής σύσκεψης» στις 3 Μαρτίου του 2023 για το μπάζωμα των Τεμπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη.

«Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξαρτήτων Εμπειρογνωμόνων Οικογενειών που βασίζεται σε βιντεοσκοπικό υλικό αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη εκτός πρωτοκόλλου και εν γνώσει του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ξεκίνησε η αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος», αναφέρει αρχικά η Μιλένα Αποστολάκη.

Στη συνέχεια το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Πέραν αυτού έχουν περάσει δύο μέρες από τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού Μega περί μυστικής σύσκεψης στις 3/3/23 κατά την οποία συμφωνήθηκε το μπάζωμα, με την παρουσία του κ. Τριαντόπουλου, του κ. Αγοραστού και του κ. Ξιφαρά και δεν έχει υπάρξει από την πλευρά της κυβέρνησης η παραμικρή διάψευση.

Η συστηματική και μεθοδευμένη συγκάλυψη από την πλευρά της κυβέρνησης συνεχίζεται. Το τείχος προστασίας γύρω από τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους κυβερνητικούς αξιωματούχους έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια.

Όμως η σχετική δικογραφία και πιθανότατα οι υπόλοιπες που  θα διαβιβασθούν στην Βουλή συνιστούν ένα γεγονός με αυτούσιο νομικό, πολιτικό και ηθικό περιεχόμενο.

Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που το Σύνταγμα , ο Κανονισμός της Βουλής ,αλλά πρωτίστως το χρέος απέναντι στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας μας δίνει.

Η συγκάλυψη δεν θα περάσει. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA