Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι ο «Στρατηγός» υπήρξε «ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην αθλητική ιστορία» και προσθέτει:
«Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε σύμβολο της ευφυίας, της αγωνιστικότητας και του ήθους στο ποδόσφαιρο. Και έτσι θα μείνει για πάντα».
Αναλυτικά η ανάρτηση Μητσοτάκη:
«Μαζί με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους όλων των ομάδων, αποχαιρετώ και εγώ τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο.
Διαβάστε ακόμη: Μίμης Δομάζος: Η τελευταία πράξη ενός θρύλου - Από τα χωμάτινα γήπεδα στο βάθρο της ποδοσφαιρικής ιστορίας
Τον ποδοσφαιριστή που, ξεκινώντας από τις αλάνες των Αμπελοκήπων, έμελλε να αποθεωθεί στο Wembley και να καταγραφεί στην αθλητική Ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.
Η εμβέλειά του ξεπέρασε τις οπαδικές περιχαρακώσεις, τιμώντας τις φανέλες με το τριφύλλι και το εθνόσημο. Ενώ και μετά τη θητεία του στα γήπεδα παρέμεινε σε αυτά, εμπνέοντας νεαρούς αθλητές.
Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε σύμβολο της ευφυίας, της αγωνιστικότητας και του ήθους στο ποδόσφαιρο. Και έτσι θα μείνει για πάντα.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του».
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.