Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης στο X για τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 8.20 το πρωί (ώρα Ελλάδος) στη Μιανμάρ (Myanmar).
«Τα νέα και οι εικόνες από τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη είναι αποκαρδιωτικές. Η σκέψη μας είναι με όλους τους πληγέντες από τον σεισμό.
Εκ μέρους όλων των Ελλήνων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.