Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης στο X για τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 8.20 το πρωί (ώρα Ελλάδος) στη Μιανμάρ (Myanmar).
«Τα νέα και οι εικόνες από τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη είναι αποκαρδιωτικές. Η σκέψη μας είναι με όλους τους πληγέντες από τον σεισμό.
Εκ μέρους όλων των Ελλήνων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Τα μαχαίρια στης Καρυστιανού, το πρόσωπο που λύνει και δένει στο κόμμα και η Πενταμερής για το Κυπριακό
- Κυψέλη: Το μυστήριο με το κινητό της 38χρονης Βρετανίδας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα - Πού στρέφεται η έρευνα
- Ο «Δάσκαλος Λι» είναι η καλύτερη σελίδα του ελληνικού Instagram
- Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γίνεται «Νταντά»: Το προφίλ και το πλάνο για τη νέα σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.