Μενού
mitsotakis
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέα συνάντηση του Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα (15/03) στις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων της Θεσσαλίας, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις επαφές προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι των αγροτών.

Υπενθυμίζεται ότι με την τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρέχεται η δυνατότητα σε κατόχους αγροτικών τιμολογίων να συνάψουν μακροχρόνιες συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλές τιμές ρεύματος.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση τη Δευτέρα (11/03) με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας και αγρότες του νομού, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μητσοτάκης: Τι είπε στους αγρότες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, αναφέρθηκε στην επιστροφή του ΕΦΚ από το 2025, στις παρεμβάσεις για το αγροτικό ρεύμα και εστίασε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για την κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ).

Είχε προηγηθεί σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των φορέων όπου παρουσιάστηκε το master plan ολλανδικής εταιρείας για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA