Στην εξέλιξη των τιμών αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης ανσαφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.
Συγκεκριμένα, στο TikTok, ανέφερε: «Έχουμε πολύ καλά νέα στο μέτωπο των τιμών για το πετρέλαιο θέρμανσης. Τιμές οι οποίες ποριστικοποιήθηκαν σήμερα.
Αυτή είναι η εξέλιξη των τιμών τα τελευταία τρία χρόνια. Δείχνω μόνο την μπλε στήλη. Στην Ατιτική το 2023 το πετρέλαιο θέρμανσης ήταν στο 1,37 ευρώ. Πέρυσι ήταν στο 1,16 ευρώ. Φέτος είναι στο 1,10 ευρώ.
Ίσως το βρείτε και λίγο χαμηλότερο από αυτό. Στην περιφέρεια ήταν στο 1,40 ευρώ πριν από δύο χρόνια και τώρα έχει πάει στο 1,13 ευρώ.
Άλλη μια μικρή νίκη στη μάχη κατά της ακρίβειας. Και να θυμίσω βέβαια ότι η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να δίνει 200.000.000 ευρώ τον χρόνο επίδομα θέρμανσης για να στηρίξει συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση πετρελαίου και που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη κρατικής ενίσχυσης», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.