Στη Βουλή στράφηκε σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον, λόγω της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε, παραπολιτικά τουλάχιστον, ήταν ότι ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, καθόταν μόνος του στα έδρανα του Κοινοβουλίου.
Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην αίθουσα της Βουλής για να ψηφίσει, παρόλο που ο Κωνσταντίνος Τασούλας δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο ήταν «απομονωμένος» και έκατσε στα «ορεινά» του Κοινοβουλίου.
Στις σχετικές φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Eurokinissi, δεν φαίνεται, στη σκηνή, να πλησιάζει κάποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κόμμα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.




Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ με αφορμή τις πρόσφατες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το τι θα κάνει εάν στη δικογραφία υπάρξουν τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και πώς θα κινηθεί ως κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.
«Η ανάκριση βαδίζει προς το τέλος της. Όταν ολοκληρωθεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφασίσουν να στείλουν τη δικογραφία στη βουλή γιατί αισθάνονται ότι υπάρχει ποινική εμπλοκή πολιτικών προσώπων, η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.