Μενού
mpakogianni
Η Ντόρα Μπακογιάννη. | Glomex/ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Τις ηχηρές απουσίες στην εκδήλωση της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί της Τετάρτης (9/10).

«Αν στενοχωρήθηκα για τους δυο πρωθυπουργούς, η αλήθεια είναι για τον μεν Σαμαρά όχι, διότι ήταν αναμενόμενο, όμως για τον Κώστα Καραμανλή ναι στενοχωρήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

«Όλο αυτό ήταν μια γιορτή για τους αγωνιστές της ΝΔ, για όλες τις καλές και κακές στιγμές που περάσαμε μαζί στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης. Μαζί ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, και ο Κώστας Καραμανλής με αυτόν τον κόσμο της ΝΔ έχει μια ειδική σχέση. Ειλικρινώς με στεναχώρησε, έκανε λάθος που δεν ήρθε», συμπλήρωσε.

«Πιο σοβαρός ο Πολάκης»

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά πως «ο πιο σοβαρός όλων εκεί είναι ο Παύλος Πολάκης».

«Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο. Τουλάχιστον ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά, αλλά βρε παιδί μου για όνομα του Θεού, ακούστηκε και μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα, πάνε για διάλυση», πρόσθεσε.

«Η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε μια μεγάλη ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη δημοκρατία έχει κόστος, με πρώτο την έλλειψη συμμετοχής, ο κόσμος δηλαδή απομακρύνεται από την πολιτική γενικώς. Όταν ένα παιδί βλέπει όλα αυτά και λέει “μακριά από αυτό το τσίρκο”, τότε αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για μας. Είναι απίστευτη η ευθύνη της ΝΔ μέσα στην απέραντη μοναξιά της», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...