Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το κόμμα των «Σπαρτιατών» που μπήκε στη Βουλή αλλά και τη σύνδεσή τους με τον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» του Attica Tv, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποψηφιότητα του καταδικασμένου νεοναζί για τον Δήμο της Αθήνας.

«Η ρητορική του μίσους και η προπαγάνδα των ναζί δεν χωράει στην Αθήνα. Απαγορεύεται να έχουν περίπτερα ή οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα μέτωπο, να είμαστε μπετόν, μια γροθιά. Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο. Με το που καταδικάστηκε, την ίδια ώρα, στέλνω επιστολή στην διοίκηση και εκπίπτει από το δημοτικό συμβούλιο. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το θέμα αντιδρώ με μεγαλύτερη ένταση γιατί μερικές φορές αισθάνομαι ότι κάνουμε διαφήμιση με έναν τρόπο στους νεοναζί μιλώντας για αυτούς. Η πραγματικότητα ποια είναι; Το κόμμα που στηρίζει τους νεοναζί πήρε το μισό εκλογικό ποσοστό από το 2019 όπου τότε είχαν πάρει το μισό από το 2014. Η Αθήνα του 2023 δεν είναι η Αθήνα του 2014. Αν θεωρεί οποιοσδήποτε φασίστας ότι θα κατέβει στις γειτονιές θα βρει κόκκινα χαλιά, πλανάται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA