Μενού
mpezos
Γιάννης Μπέζος | Mega
  • Α-
  • Α+

Πρώτος καλεσμένος στη νέα σεζόν του Night Out στο Mega ήταν ο Γιάννης Μπέζος και συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε με αφήνει αδιάφορο καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Είναι μια εκλογή. Η ψήφος, εκτός από δικαίωμα, είναι και μια μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να καταλαβαίνουμε δηλαδή, όταν ψηφίζουμε για κάτι, σε κάτι προσβλέπουμε. Πολλοί ισχυρίζονται πως ο κ. Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό λόγο. Και δεν έχει, όντως, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Εγώ πάντα, επειδή είμαι ανοικτός, θέλω να αφήσω λίγο το χρόνο να δουλέψει για αυτό το πράγμα. Και να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Βεβαίως, η έκθεση είναι υπερβολική και χρειάζεται, όπως πάντα, ένα μέτρο» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν το βράδυ της Τρίτης ήταν και για το #metoo στον χώρο του θεάτρου. «Το θέμα δεν είναι να λέμε: εγώ είμαι υπέρ του #metoo. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της κακοποίησης ή του βιασμού. Έγινε ο θόρυβος που έγινε, σίγουρα υπάρχουν και υπερβολές από κάποιους ανθρώπους αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι αλήθειας. Υπάρχουν πράγματα που κρίνονται κοινωνικά και άλλα δικαστικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ομερτά, είναι αδιαφορία. Τι θα πει «γίνονται αυτά»; Εγώ δε λέω να μην υπάρχουν εντάσεις. Φυσικά, θα βάλεις τη φωνή, φυσικά θα επιμείνεις και, αν χρειαστεί, θα διώξεις κάποιον, αν δε σου κάνει τη δουλειά. Το έχω κάνει κιόλας. Άλλο αυτό και άλλο να κακοποιώ τους συναδέλφους μου ή να θέλω να εκμεταλλευτώ τη θέση μου. Υπήρξαν στιγμές που και εγώ υπήρξα πολύ έντονος, απαιτητικός χωρίς να υπάρχει λόγος, εκρηκτικός, ανυπόμονος. Που δεν υπήρχε λόγος να είμαι αλλά σε βάζει η δουλειά από κάτω. Τώρα τελευταία τα ‘χω ξεπεράσει αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Υπάρχει ένα έργο πίσω από αυτούς τους ανθρώπους και δε θέλω να απαξιώνεται με αυτό τον τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA