Στο στόχαστρο του Στέφανου Κασσαλέκη βρέθηκε τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την υπόθεση του στεγάστρου Καλατράβα και το πρόβλημα στατικής επάρκειας που εντοπίστηκε.
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020 ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είχε λάβει επίσημη μελέτη για «σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα».
«Τι έκανε; Ό,τι στα Τέμπη: Τίποτα! Τρομακτικός συνδυασμός: Υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και Πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.