Μενού
Δημήτρης Παπανώτας
Δημήτρης Παπανώτας | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπανώτας, επανήλθε με διευκρινίσεις όσον αφορά στις δηλώσεις του για την κακοποίηση γυναικών που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ακόμα και στους κόλπους του κόμματός του.

Μετά τις αρχικές εξηγήσεις, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη (19/4), σε εκπομπή του OPEN και επέμεινε στα περί αλλοίωσης των λεγομένων του. 

Ανέφερε πως και στη δημοσιογραφική του καριέρα έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, αλλά τόνισε ότι «άλλα τα παιχνίδια μεταξύ τηλεοπτικών εκπομπών, για να πουλάμε, κι άλλο όταν ένας άνθρωπος αρθρώνει πολιτικό λόγο. Τότε θα πρέπει να γίνεται εκεί η κριτική, στον πολιτικό του λόγο και όχι σε οτιδήποτε άλλο. (...) και να ανασύρουμε από το παρελθόν και να κόβουμε να ράβουμε». 

Συμπλήρωσε πως πρόκειται για «τμήμα μίας παλιάς μου δήλωσης. Και εδώ επιβεβαιώνεται αυτό που πάντα προσπαθούσα: ρώτα με λίγα και μην κόβεις πράγματα». «Τι νόημα να βγάλει ο άλλος από τα 5 δεύτερα; Τι ειπώθηκε, πώς ειπώθηκε;» διερωτήθηκε. 

Δήλωσε ενοχλημένος από την υπόθεση, αναφέροντας πως «στην πορεία μου ήμουν ο πρώτος που στάθηκε δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες, όταν οι άλλοι πετούσαν αετό».

«Από πού προκύπτει ότι είμαι μισογύνης, από την κοπτοραπτική;» συμπλήρωσε και τόνισε πως ο ίδιος απλώς προέτρεψε τις γυναίκες να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν από «μία κυρία που έχει πάει σε άλλα λημέρια (σ.σ. πολιτικά)». 

Τέλος, έκανε λόγο για «χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ» και τη «δημοκρατική διαδικασία» που ακολούθησε το κόμμα για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA