Μενού
androulakis
Ο Νίος Ανδρουλάκης. | Glomex
  • Α-
  • Α+

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές δήλωσε ο νυν πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είμαι αισιόδοξος, είμαστε αισιόδοξοι. Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έχει κάνει γενναία βήματα και πρέπει να κάνει ένα ακόμη. Από μια σοβαρή αντιπολίτευση να δώσει την δυνατότητα να πιστέψουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα ότι μπορεί να είναι μια πολύ καλή κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές βάζοντας την ΝΔ στο περιθώριο», είπε στο Mega.

«Αν πάμε καλύτερα στο λεκανοπέδιο το ΠΑΣΟΚ θα πετάξει. Καλό είναι να μην υποτιμούμε. Το ΠΑΣΟΚ σε 2,5 χρόνια κατάφερε πολλά περισσότερα από όσα είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια. μπορούμε να κάνουμε άλμα», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και συμπλήρωσε: «Έχω αγωνιστεί για να φτάσω εδώ που έφτασα, δεν με πήρε κανείς από το χεράκι να με κάνει Γραμματέα και αρχηγό του κόμματος».

Ανδρουλάκης: «Δύναμή μου ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ»

«Η δύναμή μου είναι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι βαρόνοι ή τα συμφέρονται. Το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε οργανώσεις, άνοιξε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, όχι με χρήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά με των μελών του», υπογράμμισε.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με την ΝΔ με εμένα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ».

«Δεν έδωσα τέτοιο αγώνα, δεν συγκρούστηκα με το παρακράτος της ΝΔ και τα media και τα συμφέροντα που την στηρίζουν, για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ο δεύτερος πόλος του πολιτικού συστήματος και να πάμε να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...