Μενού
Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο περιφερειάρχης Αττικής και ο πρωθυπουργός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών και δημοτικών εκλογών 2023 και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις έξω από τα γραφεία της παράταξης.

Μεταξύ των όσων είπε, ο κ. Χαρδαλιάς υποσχέθηκε στους κατοίκους της Αττικής πως «από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, παράλληλα, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη στο πρόσωπό του, σημειώνοντας πως «ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας!»

Νίκος Χαρδαλιάς: Η πρώτη του δήλωση

«Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας, με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή, αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας, μπροστά!

Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι πραγματικά ευγνώμων! Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας! Ευχαριστώ τους 214 μαχητές υποψηφίους μας στις 8 Περιφερειακές Ενότητες του Λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας, που έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα αυτές τις εβδομάδες.

Και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου  τους ανθυποψήφιούς μου για τον δικό τους αγώνα. Μαζί καλούμαστε άλλωστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους, στην συνεννόησή μας!

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας!

Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά μπορούμε, και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας! Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική!

Και στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας.

Γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα 5 χρόνια, και όλοι μαζί να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA