Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό του σχόλιο για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ στην απομάκρυνση των στελεχών του κόμματος.

Με ένα «επιτέλους, τέλος!» ξεκινάει την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας επίσης πως «απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φραξιάς που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανο Κασσελάκη».

Συνεχίζοντας, ο Νίκος Καρανίκας σημειώνει πως ο «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών».

Νίκος Καρανίκας: Η ανάρτησή του

«Επιτέλους Τέλος!

(σε 1´)

Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ.

Τελειώνουμε με την νομενκλατούρα της Ελίτ και των ιερών αγελάδων.

Απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φράξιας που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis
που ταλαιπωρούν και φράζουν τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του κόμματος 
και όπως είναι κατανοητό απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη που προσβάλουν και υποτιμάνε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που επέλεξαν την ανανέωση του κόμματος και δημοκρατικά εξέλεξαν τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής Ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών.

Επιτέλους τέθηκαν έκτος κόμματος τα στελέχη των φραξιών που εκτός της υπονόμευσης του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα είχαν και έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναπαράγονται στην ηγεσία για να αναπολούν την αριστερά του προηγούμενου αιώνα μετατρέποντας ένα πολιτικό κόμμα σε κόμμα συναισθηματικών εκδηλώσεων. 

Τα τελευταία χρόνια το κόμμα ηττάται λόγω της υπονόμευσης των στελεχών της φράξιας και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και φυσικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Επιτέλους,

ο πρόεδρος του κόμματος έκανε το αυτονόητο ως πρόεδρος του κόμματος και εκπρόσωπος των μελών και του κόσμου που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιανα αλλάξει τα δεδομένα, να αντιπαρατεθεί της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και να κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την ΝΔ Μητσοτάκη και όχι για να περιΦράξει το κόμμα μέσα στα τοίχοι του κάστρου - κόμμα- φρούριο των αναμνήσεων τους από μια άλλη εποχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δημοκρατικό αριστερό λαϊκό κόμμα και σκοπό έχει να κυβερνήσει τον τόπο για να υπερασπιστεί το κοινό καλό και όχι τα συναισθηματικά αδιέξοδα των στελεχών που έχουν αποκοπεί από την κοινωνία κατηγορώντας την για τις επιλογές της.

Προχωράμε ενιαία και ενωμένα, προχωράμε δυνατά για να νικήσουμε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA