Μενού
Ο Νίκος Παππάς
Ο Νίκος Παππάς στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μίλησε χθες (27/3) στο Action 24 σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης ο Νίκος Ανδρουλάκης, αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν σχετικές διεργασίες στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Ποιος σας είπε πως δεν υπήρχαν συζητήσεις χωρίς να βλέπουν στο φως της δημοσιότητας μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης εδώ και κάποιες ημέρες πριν το δημοσίευμα του Βήματος» είπε ο Νίκος Παππάς για τις σκέψεις εντός της αντιπολίτευσης.

«Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη, μπορώ να σας το πω αυτό, και αντιλαμβάνεστε πως δεν γίνονται από ένα βράδυ σε πρωί. Πρέπει να προετοιμαστούν, είναι συγκροτημένα κομμάτα τα οποία πρέπει να διαβουλευτούν, να συσκεφθούν και να πάρουν αποφάσεις» συνέχισε ο βουλευτής.

«Η κατάσταση την προηγούμενη εβδομάδα, πριν σκάσει το δημοσίευμα, ήταν το θέμα με την κα. Κεραμέως και τη διαρροή των emal της κα. Ασημακοπούλου. Από τότε υπήρχε η σκέψη να κλιμακωθεί η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση διότι εδώ γίνονται πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Νίκος Παππάς: Η αντίδραση του Νίκου Ρωμανού

Ο Νίκος Παππάς και τα όσα είπε για σύμπραξη της αντιπολίτευσης περί κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Νίκου Ρωμανού.

«Όπως δήλωσε χθες ο κ. Παππάς, η συνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας είχε προηγηθεί του δημοσιεύματος που ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε την Κυριακή ως αιτία για την κατάθεσή της. 

Βάσει της αποκάλυψης Παππά, τα δύο κόμματα «ντίλαραν» μεταξύ τους έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος πριν αυτό κυκλοφορήσει. 

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ούτε το τι οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα, ούτε το πώς θα αποτραπεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. 

Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αδυνατώντας να την αντιμετωπίσουν πολιτικά, όπως συμβαίνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια. 

Το είδαμε με την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης για να κλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους φυλακή, όσο κυβέρνησαν, όπως έχει παραδεχτεί ο δικός τους Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αλλά κατ’ ουσίαν και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. 

Το είδαμε με τη δήλωση Πολάκη ότι «για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιους φυλακή». 

Σήμερα το βλέπουμε μπροστά από τις κουρτίνες με τις άθλιες δηλώσεις Φαραντούρη και την εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και πίσω από τις κουρτίνες με τα «ντιλαρίσματα» που καταδεικνύουν οι δηλώσεις Παππά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA