Μενού
nikos romanos
Νίκος Ρωμανός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ένα σκωπτικό σχόλιο απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τα γεγονότα στο Βόλο και τη χειροδικία του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος πλημμυροπαθή πολίτη που ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις.

«Από την πολλή "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στο X ο κ. Ρωμανός, ο οποίος αναδημοσιεύει την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για το ζήτημα.

Είχε προηγηθεί η δεύτερη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία από δημοσίευμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επαινεί τον Αχχιλέα Μπέο. «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη, την ευθεία καταδίκη του "καταλληλότερου" γαλάζιου δημάρχου», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του.

Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.