Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, έβγαλε «τη φωτογραφία που πάντα ήθελε» κατά την επίσκεψή του στο Βελβεντό Κοζάνης.
Στο τραπέζι που ακολούθησε μετά τα εγκαίνια της δημοτικής βιβλιοθήκης, ο υπουργός κάθισε μαζί με τον πατέρα Θανάση και τον δήμαρχο της περιοχής, Μανώλη Στεργίου.
Έτσι κατάφερε να βγάλει με... μαθηματική ακρίβεια τη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Προχθές στον Βελβεντό εγκαινιάσαμε μια πολύ όμορφη Δημοτική βιβλιοθήκη (δείτε προηγούμενη ανάρτηση). Επίσης έβγαλα τη φωτογραφία που πάντα ήθελα και δεν μου "καθόταν", με τον ΠΑΠΑ-Θανάση Γεωργιάδη και τον Δήμαρχο Μανώλη ΣΤΕΡΓΙΟΥ!!! Απλά μαθηματικά! Καλημέρα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δημήτρης Παπαστεργίου.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.