Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβουν πως θα επιθυμούσαν την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα ώστε να ηγηθεί, ιδίως μετά το μήνυμά που πέρασε!
Στο πνεύμα αυτό μάλιστα, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στο Action 24, παρομοίασε τον πρώην πρωθυπουργό με τον θρύλο της προπονητικής Φέρεντς Πούσκας!
«Ο Πούσκας είχε οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλεϊ καθώς κατάφερε να ενώσει ετερόκλητες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ίδιο μπορεί να πετύχει ο Αλέξης Τσίπρας στον ευρύτερο πολιτικό χώρο του Κέντρου και της Αριστεράς.
Ο κ. Γιαννούλης δεν απέκλεισε τη δημιουργία του νέου φορέα από τον κ. Τσίπρα και καταλήγοντας ανέφερε ότι «όποιος δεν ονειρεύτηκε μικρός να είναι στην ομάδα του Γουέμπλεϊ μπορεί και να μην έχει θέση στο νέο φορέα».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με την αρκούδα στη Δράμα: «Ρίξε σπρέι πιπεριού»
- Λιάγκας σε Αγγελόπουλο: «Θα σε ρωτήσω ευθέως, την έχεις χτυπήσει τη Μαρία εσύ, Στάθη;»
- Πασίγνωστος επιχειρηματίας ο Τούρκος που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του στη Μύκονο
- Καίτη Γαρμπή: Η μάνατζέρ της απαντά για το σχόλιό της στον Ρέμο - «Ο Μαζωνάκης θα ντρεπόταν για σας»
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.