Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, απέλυσε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος, Θύμιο Γεωργόπουλο, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασιας τους.
Ο Θύμιος Γεωργόπουλος, μεταξύ άλλων, συνεργαζόταν με την Κουμουνδούρου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, διαδεχόμενος στη θέση του οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Μίμη Δαρειώτη.
Ο κ. Γεωργόπουλος επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με το πολιτικό παρασκήνιο, ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον Θύμιο Γεωργόπουλο μετά τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο συνέδριο από συνεργάτες του προέδρου, οι οποίοι έκαναν λόγο πως η αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή ήταν θέμα χρόνου.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.