Μενού
kasselakis zaxariadis
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Κώστα Ζαχαριάδη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τη Δώρα Αυγέρη. | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση βρίσκεται και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ζαχαριάδη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισε μάλιστα δίπλα στον Κώστα Ζαχαριαδη και από την άλλη πλευρά, δίπλα του, ήταν ο Σωκράτης Φάμελλος με τους Θανάση Θεοχαρόπουλο, Νίκο Βούτση, Νάσο Ηλιόπουλο και Στέργιο Καλπάκη. Ο Νίκος Φίλης, αντίθετα, κάθισε στα «ορεινά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, που έχει λάβει το «χρίσμα» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε από τη μεριά του: «Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Ζαχαριάδης συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος ρωτήθηκε για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στην επόμενη μέρα του κόμματος, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη και απάντησε: «Είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο και κεντρικό πολιτικό στέλεχος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη».

«Δυο σημαντικές και μεγάλες αφετηρίες: Πρώτα από όλα μια αυτοδιοικητική προσπάθεια για καλύτερη αυτοδιοίκηση και νομίζω ότι δίπλα στον Κώστα Ζαχαριαδη οφείλαμε να είμαστε όλοι και όλες εδώ. Υπάρχει αγωνία αλλά και μια αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή. Αυτή η αγωνία θα εκφραστεί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές», τόνισε επίσης ο κ. Φάμελλος.

«Με λύσεις»

«Ερχόμαστε ως μια αριστερά που έρχεται με λύσεις στα προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραιτείται από καμιά μάχη. Έχουμε μαθει την ενότητα μας να την σφυρηλατούμε πάνω σε ιδεολογική, προγραμματική και οργανωτική βάση», τόνισε από τη μεριά του ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ο Νίκος Παππάς, σημείωσε: «Είμαστε όλοι εδώ σήμερα δίπλα στον Κώστα για μια ανθρώπινη και ανοιχτή πόλη. Ο Κώστας καταφέρνει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις της προόδου στην αυτοδιοίκηση. Η δυναμική συμμετοχή του κόσμου δείχνει ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει την περίοδο χάριτος που πίστευε».

Ποιοι έδωσαν το παρών

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου έδωσαν το παρών στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από όλες τις τάσεις του κόμματος. Μεταξύ άλλων, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρίσκονται οι Φαραντούρης, Βουτσης, Ηλιόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, Καραμέρος, Κουβέλης, Καλπαδάκης, Πέτρος Παππάς, Φίλης, Νίκος Παππάς, Τεμπονέρας, Θεοχαρόπουλος, Φάμελλος και Κουρουμπλής.

Δείτε εικόνες:

34252345
5980464
5980461
5980468
5980471
5980495
5980548
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA