Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέλη από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για να του ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο, υποδέχθηκαν τους προσκόπους για να ακούσουν τα παραδοσιακά κάλαντα.
Στο χώρο, φυσικά, βρισκόταν και ο πρωθυπουργικός σκύλος Πίνατ, ο οποίος πήγε να δει από κοντά τι συνέβαινε.
Όταν ο πρωθυπουργός είδε τη στενή του συνεργάτη Κύρα Κάπη με το μωρό της, πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και παρακολούθησαν μαζί τη συνέχεια των καλάντων.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.