Με τον μεταβατικό πρόεδρο της Συρίας, Αχμάντ αλ Σαράα, συναντήθηκε σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των εργασιών για τη 80ή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία μιας συμπεριληπτικής πολιτικής διαδικασίας, η οποία θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων των μειονοτήτων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη προστασίας των χριστιανικών πληθυσμών, καθώς και στην ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε την ετοιμότητα της Ελλάδας να στηρίξει την ανοικοδόμηση της Συρίας.
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.